Njoftim mbi kartat e identitetit

Me hyrjen në fuqi të ligjit nr.11/2019 “Për një shtesë në ligjin nr.8952, datë 10.10.2002 “Për letënjoftimin elektronik të shtetasve shqiptarë, të ndryshuar””, afati i vlefshmërisë së letërnjoftimeve elektronike (kartat e identitetit) të shtetasve shqiptarë, të cilat janë

 

Krijohet Grupi Parlamentar i Miqësisë Kanada-Shqipëri

Me 8 maj 2019, në Otava u zyrtarizua Grupi Parlamentar i Miqësise Kanada-Shqipëri, i cili do të ketë në krye të tij anëtaren e Dhomës së Deputetëve federalë, znj. Julie Dabrusin.  Pas një pune të gjatë të përfaqësisë me zyrën e deputetes Dabrusin dhe anëtarëve të tj

 

Otava, më 30 prill, 2019 - Nënshkruhet marrëveshja për mbrojtjen shoqërore midis Shqipërisë dhe Kanadasë

Nënshkruhet marrëveshja për “Mbrojtjen Shoqërore mes Shqipërisë dhe Kanadasë si edhe Rregullores Administrative” ndërmjet Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë së Shqipërisë dhe Departamentit të Punësimit dhe Zhvillimit Social të Kanadasë. Për Kanadanë nënshkroi Mi

 

Takim me z. Geoff Regan, Spiker i Dhomes se Deputeteve

Ambasadori Muca u takua me z. Geoff Regan, Spiker i Dhomes se Deputeteve. Biseda u fokusua tek marredheniet dypaleshe, forcimi i marredhenieve parlamentare, zhvillimet e fundit ne procesin e integrimit europian te Shqiperise, si edhe tek diaspora shqiptare ne Kanada. 

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
130 Albert Street, suite
302 Ottawa, ON, KIP 5G4

Tel / Fax

Tel. +1 613 236 3053
Tel: +1 613 236 3053
Fax. +1 613 236 0804

Only Emergency Cases! Tel: 001 613 864 75 75

E-MAIL

embassy.ottawa@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00