Gjermania dhe Shqiperia nenshkruajne Marreveshjen e re Kulturore

Ministrja e Kulturës, znj. Mirela Kumbaro firmosi sot Berlin marrëveshjen e bashkëpunimit kulturor Shqipëri –Gjermani 2015, Marrëveshje e cila parashikon shkëmbimin e njohurive mbi artin, letërsinë, gjuhën, kulturën nëpërmjet organizimit turneve artistëve dhe ansambleve artistikë, organizimit koncerteve, shfaqjeve teatrore dhe shfaqjeve tjera artistike, zhvillimit ekspozitave gjini ndryshme artit pamor.

Adresse

Albanische Botschaft
Friedrichstr. 231
10969 Berlin
Germany

Tel / Fax

Tel. +49 30 259 3040
Fax +49 30 259 318 90

Konsularabteilung

Tel. +49 174 8619587

E-MAIL


embassy.berlin@mfa.gov.al
konsullata.berlin@mfa.gov.al

Öffnungszeiten

Montag bis Freitag
09:00 - 17:00
Öffnungszeiten Konsularabteilung
Montag 10.00- 14.00
Mittwoch 10.00-14.00
Freitag 09.30 - 13.00