Informacioni per rrjetet sociale per shoqatat shqiptare

Në kuadër të politikave të shtetit shqiptar për të nxitur interesin e veçante ndaj shtetasve shqiptare neper bote, diaspores shqiptare, si ura miqesie dhe bashkëpunimi, Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Berlin ka ndërmarrë iniciativën për përditësimin e informacionit mbi shoqatat shqiptare që jetojnë e punojnë në Republikën Federale të Gjermanisë. Bazuar në sa më sipër, i bëjmë thirrje këtyre shoqatave që të dërgojnë në adresën elektronike zyrtare të Ambasadës së RSH-së ne Berlin embassy.berlin@mfa.gov.al, informacionin e mëposhtëm: 

  1. Emrin e shoqatës,
  2. Fushën e aktivitetit që ushtron,
  3. Kopje të skanuar të regjstrimit të aktivitetit pranë autoriteteve gjermane,
  4. Të dhënat e kontakteve.

 Duke ju falenderuar paraprakisht, mbetemi në pritje të një bashkëpunimi të frytshëm me ju.

Adresse

Albanische Botschaft
Friedrichstr. 231
10969 Berlin
Germany

Tel / Fax

Tel. +49 30 259 3040
Fax +49 30 259 318 90

Konsularabteilung

Tel. +49 174 8619587

E-MAIL


embassy.berlin@mfa.gov.al
konsullata.berlin@mfa.gov.al

Öffnungszeiten

Montag bis Freitag
09:00 - 17:00
Öffnungszeiten Konsularabteilung
Montag 10.00- 14.00
Mittwoch 10.00-14.00
Freitag 09.30 - 13.00