''Winnetou'', me protagonist aktorin shqiptar Nik Xhelilaj.

Ne daten 14 dhjetor, ne ambjentet e Delphi Filmpalast ne Berlin, u zhvillua premiera e filmit ''Winnetou'', me protagonist aktorin shqiptar Nik Xhelilaj. 

Filmi eshte nje produksion i RTL dhe pritet te shfaqet se shpejti edhe si serial ne televizionin gjerman.

Urimet tona me te mira aktorit Nik Xhelilaj dhe suksese ne te ardhmen!

Adresa

Albanische Botschaft
Friedrichstr. 231
10969 Berlin
Germany

Tel / Fax

Tel. +49 30 259 3040
Fax +49 30 259 318 90

Sektori Konsullor

Tel. +49 30 2593040

Nr. i emergjences: +49 174 8619587

E-MAIL


embassy.berlin@mfa.gov.al
konsullata.berlin@mfa.gov.al

'

Orari zyrtar

E hënë - E premte
09:00 - 17:00
Orari zyrtar për
Zyrën Konsullore
E hënë 10.00 - 14.00
E mërkurë 10.00 - 14.00
E premte 09.30 - 13.00