Takim i Konsullit të Përgjithshëm me përfaqësues të Bordit Drejtues të Unionit të Hotelerisë së Janinës

Konsulli i Përgjithshëm i Republikës Shqipërisë Janinë z. Jani Jani dhe Konsulli z. Andrea Kaso zhvilluan datën 14 Janar 2015një takim me antarët e Bordit Drejtues Unionit Hotelerisë Janinës. këtë takim u shkëmbyen mendime për mundësit e zhvillimit mëtejshëm turizmit, kryesisht rajonal.

Postal Address

Plateia “Arch.Spyridonas”, 13, Odos “Anastasiou Zini”,
12, T.K. 45444, Ioannina, Greece

Tel / Fax

Tel. +30 26510 21330 +30 26510 22636
Fax. +30 26510 37768
Nr. i emergjences: +306971533398

E-MAIL

consulate.ioanina@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
09:00 - 17:00