Cakaj në UNESCO: Anëtarësimi i Kosovës një realitet i pashmangshëm

Sot në Paris u zhvillua sesioni i 40-të i Konferencës së Përgjithshme së Organizatës për Edukim, Shkencë dhe Kulturë i Kombeve të Bashkuara. Gjatë Konferencës u diskutua  veçanërisht për çështje që lidhen me rëndësinë e edukimit dhe trashëgimisë kulturore e historike, n

 

Bruksel: Zhvillohet takimi i 10-të i Komitetit të Stabilizim-Asociimit midis Shqipërisë dhe Bashkimit Evropian

U mbajt në Bruksel takimi i 10-të i Komitetit të Stabilizim-Asociimit (KSA) midis Shqipërisë dhe Bashkimit Evropian. Takimi u bashkë-drejtua nga znj. Michela Matuella, Shefe e Njësisë për Shqipërinë, Bosnjën dhe Hercegovinën në Drejtorinë e Përgjithshme për Politikat Evropiane të F

 

Cakaj në Paris kërkon anëtarësimin e Kosovës në UNESCO

Në kuadër të pjesëmarrjes në Sesionin e 40-të të Konferencës së Përgjithshme të UNESCO-s, Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj zhvilloi një takim me Drejtoreshën e Përgjithshme të UNESCO-s, Audrey Azoulay. Në këtë takim u diskutua për rëndësinë e edukimit n

 

Cakaj kërkon anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, mori pjesë në aktivitetin e zhvilluar në përkujtim të 70 vjetorit të themelimit të Këshillit të Evropës. Nëpërmjet një reagimi në rrjetin social Facebook ministri Cakaj shprehet se Shqipëria nuk është vetëm një përqafuese

 

Adresa

Plateia “Arch.Spyridonas” ,13, Odos “Anastasiou Zini”,
12, T.K. 45444, Ioannina, Greece

Tel / Fax

Tel. +30 26510 21330 +30 26510 22636
Cel. +30/ 69 400 65951
Fax. +30 26510 37768

E-MAIL

consulate.ioanina@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00