Articles

Zhvillohet në Selanik takimi i Ministrave të Jashtëm dhe të Brendshëm të Greqisë, Shqipërisë, Maqedonisë dhe Bullgarisë për krizën migratore

Albanian

Selanik, 21-22 prill 2016

Ministri i Punëve të Jashtme Ditmir Bushati dhe Ministri i Punëve të Brendshme Saimir Tahiri morën pjesë në takimin e Ministrave  të Jashtëm dhe të Brendshëm të Greqisë, Shqipërisë, Maqedonisë dhe Bullgarisë për krizën migratore, që u zhvillua në Selanik.

Shqipëria zgjidhet anëtare e Bordit Ekzekutiv të UNDP/UNFPA/UNOPS për periudhën 2017-2019

Albanian

Shqipëria u zgjodh dje anëtare e Bordit Ekzekutiv të Programit për Zhvillim të Kombeve të Bashkuara, Fondit të OKB-së për Popullsinë dhe Zyrës për Shërbime Projektesh të OKB-së (UNDP/UNFPA/UNOPS) për periudhën 2017-2019.
Zgjedhja e Shqipërisë në këtë institucion të rëndësishëm drejtues është dëshmi e një angazhimi aktiv të vendit tonë në kuadër të agjencive zhvillimore të OKB-së, veçanërisht, pas miratimit nga Shqipëria të Agjendës Transformuese për Zhvillimin e Qëndrueshëm 2030. 

Ministri Bushati zhvillon vizitë në Greqi

Albanian

Ministri i Punëve Jashtme Ditmir Bushati po

Pages

Adresa

Plateia “Arch.Spyridonas” ,13, Odos “Anastasiou Zini”,
12, T.K. 45444, Ioannina, Greece

Tel / Fax

Tel. +30 26510 21330 +30 26510 22636
Fax. +30 26510 37768
Nr. i emergjences: +306971533398

E-MAIL

consulate.ioanina@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00