Articles

Cakaj ministri i parë i jashtëm që viziton “Muzeun e Alfabetit” në Manastir: Dorëzuam materiale të rëndësishme historike nga arkiva e shtetit shqiptar

Albanian

Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, zhvilloi ditën e sotme një vizitë zyrtare në “Muzeun e Alfabetit të Gjuhës Shqipe”, në Manastir të Maqedonisë së Veriut.

Cakaj thirrje qytetarëve në Medvegjë e Bujanoc të cilëve u janë pasivizuar adresat: Paraqisni rastet pranë zyrave të Këshillit Kombëtar Shqiptar

Albanian

Nëpërmjet një reagimi në Facebook, Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, bëri me dije se Këshilli Kombëtar Shqiptar ka ndërmarrë një fushatë jashtëzakonisht të vyer këto ditë për mbledhjen e të dhënave personale për gjithë shqiptarët me adresa të pasivizuara

Cakaj telefonon Ranil Jayawardena: Diskutuam mbi përgatitjet përfundimtare para nënshkrimit të Marrëveshjes së Partneritetit, Tregtisë dhe Bashkëpunimit

Albanian

Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj zhvilloi një bisedë telefonike me Ministrin për Tregtinë Ndërkombëtare të Mbretërisë së Bashkuar, Ranil Jayawardena.

Mbështetja financiare për shqiptarët në Malin e Zi/ Cakaj: Me rëndësi ruajtja dhe ngritja e arsimit shqip në këtë vend

Albanian

Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, nëpërmjet një reagimi në Facebook, bëri me dije se pas mbështetjes financiare për ngritjen e librarisë së parë me literaturë në gjuhën shqipe në Ulqin, është vendosur të jepet mbështetje financiare për ripërtëritjen e bib

Situata e Covid-19 / Shteti grek zgjat vlefshmërinë e lejeve të qëndrimit dhe vërtetimeve të aplikimit për shtetasit shqiptarë

Albanian

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme bën me dije se Ministria Greke e Emigracionit dhe Azilit ka zgjatur vlefshmërinë e lejeve të qëndrimit dhe vërtetimeve të aplikimit për shtetasit e vendeve të treta, ku përfshihet edhe Shqipëria.

Cakaj takon Kairat Adbrakhamanov: Fshirja e adresave të shqiptarëve në Luginën e Preshevës do të trajtohet me përparësi të plotë nga Komisioni i OSBE-së

Albanian

Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, ndodhet në një vizitë zyrtare në Hagë, gjatë të cilës ka zhvilluar një takim me Komisionerin e Lartë të sapozgjedhur të OSBE-së për Pakicat Kombëtare, Kairat Adbrakhamanov.

Kremtohet në MEPJ në një aktivitet të kufizuar 100 vjetori i anëtarësimit të Shqipërisë në Lidhjen e Kombeve dhe 65 vjetori i anëtarësimit në OKB

Albanian

Në datën 18 dhjetor 2020 në Ministrinë për Evropën dhe Punët e Jashtme u zhvillua një aktivitet i kufizuar në kuadër të 100 vjetorit të anëtarësimit te Shqipërisë në Lidhjen e Kombeve dhe 65 vjetorit të anëtarësimit në Kombet e Bashkuara.

Cakaj VTC me Várhelyi: politika e vaksinimit e BE-së të zbatohet njëherazi edhe në Shqipëri

Albanian

Gjatë ditës së sotme, Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, zhvilloi një takim online me Komisionerin për Politikat Evropiane të Fqinjësisë dhe Zgjerimit, Olivér Várhelyi.

Takimi në zyrat e Sekretariatit të Asamblesë Parlamentare të OSBE-së/ Cakaj: Hapet rruga që në këtë asamble të vijnë deputetët e Listës së Luginës së Bashkuar

Albanian

Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, ka zhvilluar sot një takim në Kopenhagen, në zyrat e Sekretariatit të Asamblesë Parlamentare të OSBE-së, në të cilin ka paraqitur hollësisht shqetësimet, çështjet dhe problemet që paraprakisht janë diskutuar me partitë po

Cakaj vazhdon ndihmën për Luginën

Albanian

Në vijim të mbështetjes së drejtpërdrejtë politike, financiare dhe institucionale për shqiptarët që jetojnë në Luginën e Preshevës, Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, nëpërmjet një reagimi në Facebook, bëri me dije se është vendosur mbështetja financiare p

Pages

Adresa

Plateia “Arch.Spyridonas” ,13, Odos “Anastasiou Zini”,
12, T.K. 45444, Ioannina, Greece

Tel / Fax

Tel. +30 26510 21330 +30 26510 22636
Fax. +30 26510 37768
Nr. i emergjences: +306971533398

E-MAIL

consulate.ioanina@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00