Takim i Konsullit të Përgjithshëm me Rektorin e Universitetit të Janinës

Konsulli i Përgjithshëm i Republikës Shqipërisë Janinë z. Jani Jani zhvilloi datë 31 Tetor 2014 një takim kortezie me Rektorin e Universitetit Janinës z. Jorgos Kapsalis.
Zoti  Kapsali vlerësoi bashkëpunimin e deritanishëm me Universitetin e Gjirokastrës dhe shprehu dëshirën e tij për përforcimin e bashkëpunimit dhe me Universitetin e Tiranës. Nga ana e tij z. Jani Jani siguroi z. Kapsali për mbështetjen e Konsullatës Përgjithshme Janinë si dhe për kontributin e saj përforcimin e bashkëpunimit midis Universiteteve Shqiptare me Universitetin e Janinës. Gjithashtu e falenderoi Universitetin e Janinës për mbështetjen e dhënë botimin e librave ndihmëse shkollore i adresohen minoritetit grek Shqipëri

Adresa

Plateia “Arch.Spyridonas” ,13, Odos “Anastasiou Zini”,
12, T.K. 45444, Ioannina, Greece

Tel / Fax

Tel. +30 26510 21330 +30 26510 22636
Fax. +30 26510 37768
Nr. i emergjences: +306971533398

E-MAIL

consulate.ioanina@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00