Njoftim

Konsullata e Përgjithshme e Shqipërisë në Janinë, në vijim të masave të shpallura nga autoritetet dhe Organizata Botërore e Shëndetësisë për përballimin e situatës së rënduar me përhapjen e koronavirusit, komunikon ndërprerjen e të gjitha shërbimeve konsullore, deri në datën 3 prill 2020. Në këto kushte,Konsullata do të ofrojë shërbim vetëm për rastet urgjente.
Kontrolloni në vijimësi profilin tonë në Facebook dhe faqen tonë zyrtare për njoftime të mëtejshme.
Ftojmë të gjithë qytetarët shqiptarë me banim në Greqi, që të ndjekin dhe respektojnë me përpikmëri dhe rigorozitet udhëzimet e autoriteteve për mbrojtjen, parandalimin dhe trajtimin e virusit Covid-19.

Faleminderit!

Adresa

Plateia “Arch.Spyridonas” ,13, Odos “Anastasiou Zini”,
12, T.K. 45444, Ioannina, Greece

Tel / Fax

Tel. +30 26510 21330 +30 26510 22636
Fax. +30 26510 37768
Nr. i emergjences: +306971533398

E-MAIL

consulate.ioanina@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00