Shqipëria Solidare

Ministria per Evropën dhe Punët e Jashtme fton të gjithë bashkëpunëtorët, shoqatat dhe bizneset të ofrojnë ndihmën e tyre në këtë moment solidariteti për familjet dhe qytetarët në nevojë të prekur nga termeti. #ShqiperiaSolidare
Për t’i ardhur në ndihmë të gjithë familjeve të dëmtuara nga tërmeti kemi vendosur në dispozicion disa llogari bankare.
“Kontribute vullnetare, Emergjenca ” në banke te nivelit të dytë
Banka Credins
IBAN ne ALL (Lek) AL29 2121 1016 0000 0000 0030 0001
IBAN ne EUR AL72 2121 1016 0000 0000 0030 0003
IBAN ne USD AL02 2121 1016 0000 0000 0030 0002

Adresa

Plateia “Arch.Spyridonas” ,13, Odos “Anastasiou Zini”,
12, T.K. 45444, Ioannina, Greece

Tel / Fax

Tel. +30 26510 21330 +30 26510 22636
Fax. +30 26510 37768
Nr. i emergjences: +306971533398

E-MAIL

consulate.ioanina@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00