Shqipëria Solidare

Dhuro online në portalin e-albania dhe ndihmo në lehtësimin e pasojave nga tërmeti!

https://e-albania.al/dhuro

Ju mund të dhuroni në tre kategori të veçanta të hapura për grumbullimin e ndihmave duke përdorur një kartë krediti ose debiti sipas udhëzimeve.

#ShqipëriaSolidare

Adresa

Plateia “Arch.Spyridonas” ,13, Odos “Anastasiou Zini”,
12, T.K. 45444, Ioannina, Greece

Tel / Fax

Tel. +30 26510 21330 +30 26510 22636
Fax. +30 26510 37768
Nr. i emergjences: +306971533398

E-MAIL

consulate.ioanina@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00