Takim me Drejtorin e Përgjithshëm të Policisë së Epirit

Konsulli i Përgjithshëm z. Eltjon Vërleni së bashku me Konsullin z. Harilla Goga zhvilluan një takim të frytshëm pune me Drejtorin e Përgjithshëm të Policisë së Epirit z. Konstandinos Douvalis dhe Drejtorin e Policisë së Janinës z. Vasilis Muselimis.

Adresa

Plateia “Arch.Spyridonas” ,13, Odos “Anastasiou Zini”,
12, T.K. 45444, Ioannina, Greece

Tel / Fax

Tel. +30 26510 21330 +30 26510 22636
Fax. +30 26510 37768
Nr. i emergjences: +306971533398

E-MAIL

consulate.ioanina@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00