Takim me Kryetarin e Bashkisë së Janinës

Në datën 24 Janar, Konsulli i Përgjithshëm z. Eltjon Vërleni zhvilloi një takim miqësor me Kryetarin e Bashkisë së Janinës z. Moses Elisaf.

Gjatë takimit u bisedua për fushat e bashkëpunimit mes Janinës dhe qyteteve kufitare të Shqipërisë dhe u theksua nevoja e intensifikimit të tyre, sidomos në fushat e Turizmit dhe Kulturës

Adresa

Plateia “Arch.Spyridonas” ,13, Odos “Anastasiou Zini”,
12, T.K. 45444, Ioannina, Greece

Tel / Fax

Tel. +30 26510 21330 +30 26510 22636
Fax. +30 26510 37768
Nr. i emergjences: +306971533398

E-MAIL

consulate.ioanina@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00