Takim me Rektorin e Univesritetit të Janinës

Konsulli i Përgjithshëm z. Eltjon Vërleni zhvilloi një takim të përzemërt me Rektorin e Universitetit të Janinës, Prof. Triandafyllos Albanis. U diskutua kryesisht për prespektivën e bashkëpunimit të këtij Universiteti me institucionet homologe në Shqipëri, sidomos me Universitetet e Vlorës dhe të Tiranës.

Adresa

Plateia “Arch.Spyridonas” ,13, Odos “Anastasiou Zini”,
12, T.K. 45444, Ioannina, Greece

Tel / Fax

Tel. +30 26510 21330 +30 26510 22636
Fax. +30 26510 37768
Nr. i emergjences: +306971533398

E-MAIL

consulate.ioanina@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00