Ekspozita "Ndërtimi i një ëndrre " me titulli: "Realizmi Socialist në Artin Shqiptar "

Në Muzeun prestigjoz të Perës në Beyoglu, është hapur ekspozita "Ndërtimi i një ëndrre " me titulli: "Realizmi Socialist në Artin Shqiptar " me kurator, z. Artan Shabani dhe me kontributin e Konsullatës së Përgjithshme në Stamboll.Duke u ndalur në realizmin shoqëror shqiptar përmes

 

Njoftim me rëndësi!

Sipas vendimit të autoriteteve përgjegjëse dhe njoftimit nga Ministria e Punëve të Jashtme të Republikës Turqisë, duke filluar nga data 11 qershor 2020, Turqia ka hequr kufizimet për hyrje dalje në vend në të gjitha pikat kufitare (ajrore, detare dhe tokësore përveç atyre me Iranin),

 

Njoftim!

Njoftojmë të gjithë qytetarët shqiptarë rezidentë në Republikën e Turqisë se me Aktin Normativ Nr. 23, datë 03 qershor 2020 të Këshillit të Ministrave, ”Afati i vlefshmërisë së pasaportave të shtetasve shqiptarë që përfundojnë brenda vitit 2020, zgjatet deri në datën 31 dhje

 

Njoftim!

Bëjmë me dije të gjithë qytetarët shqiptarë rezidentë në Republikën e Turqisë se rinovimi apo prodhimi i dokumentave biometrike, pasaportë dhe kartë indentiteti, bëhet vetëm në Shqipëri.   Shteti shqiptar nuk ka asnjë post prodhimi të këtyre dokumentave në Turqi. Për çdo pye

 

Adresa

Adnan Saygun Cd. Uydu
Sk. Gündeş Apt. No:4/14 Ulus
Istanbul

Tel / Fax

Tel: +90 212 244 32 56
Fax: +90 212 244 32 38
Raste emergjente nr.
Tel: +00905396566219

E-MAIL

consulate.istanbul@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Veprime Konsullore
10:00 - 12:30