NJOFTIM PËR PRODHIMIN/TËRHEQJEN E PASAPORTAVE

Konsullata njofton se qytetarët që kanë aplikuar për pasaportë, deri në datën 20 gusht 2021, mund të tërheqin pasaportën ose kartë ID në Konsullatë, gjatë orarit zyrtar ( Hënë - Premte në orarin 09:00 - 14:30 ).

 

Njoftim-Pushim 06 Shtator 2021

Ju njoftojmë se në datën 06 Shtator 2021, Konsullata e Përgjithshme e RSH-së në Mynih do të jetë pushim, me rastin e Ditës së Shenjtërimit të Shenjt Terezës!!!

 

NJOFTIM!!!

Të nderuar qytetarë, Me përmirësimin e shërbimit për pajisjen me Pasaportë Biometrike dhe Kartë ID, siç jeni tashmë në dijeni, jeni ju vetë që caktoni datën dhe orën kur dëshironi/mundeni të paraqiteni në ambasadë apo konsullatë. Në mesazhin elektronik që do të merrni pas

 

Njoftim mbi aplikimin për dokumenta biometrike dhe regjistrimin e adresës tuaj në Gjermani!

Të nderuar qytetarë, shihni linkun e mëposhtëm të Ministrisë së Diasporës të RSH, në lidhje me aplikimin për dokumenta dhe regjistrimin e adresës tuaj në Gjermani! https://diasporashqiptare.al/…/si-te-aplikoj-online-per-ri…/   Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme - Repub

 

Adresa

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë
München / Germany
ALBERT-SCHWEITZER-STR.62 81735 MÜNCHEN

Tel / Fax

Tel:+49 (0) 8992284522
+49 (0) 8992284524
Fax: +49 (0) 8992284523
Raste emergjente nr.
Tel: +4915237913997​

Orari zyrtar

E Hënë - e Premte
09:00-14:00