Ceremonia e ngritjes se flamurit shqiptar ne Komanden e Pergjithshme te Trupave te Dislokueshme te NATO-s ne Greqi.

Me rastin e përvjetorit të Ditës së Pavarësisë të Republikës së Shqipërisë, Komanda e Përgjithshme e Trupave të Dislokueshme të NATO-s në Greqi, NRDC_GR, organizoi ceremoninë e ngritjes së Flamurit shqiptar. Të pranishëm në këtë ceremoni ishin përfaqësues të vendeve anëtare të NATO-s, Konsulli i Përgjithshëm i RSH-së në Selanik, stafi i Konsullatës si dhe përfaqësues të trupit diplomatik të akredituar në Selanik.

Adresa

Tsimiski 43, TK 54623
Thesaloniki-Greece

Tel / Fax

Tel. 0030 2310257598
Fax.0030 2310 222571
Nr. emergjences : 00 30 6 983661224

E-MAIL

consulate.thesaloniki@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
8:30 - 16:30