NJOFTIM

Konsullata e Përgjithshme e RSH-së në Selanik, nisur nga kërkesat dhe fluksi i qytetarëve për rinovimin e Pasaportës dhe Kartës ID, ka vendosur:
1. Dyfishimin e numrit të aplikimeve ditore për Pasaportë dhe Kartë ID.
2. Afrimin e datave të aplikimeve.
3. Datat e planifikuara për muajin Prill 2020 do të spostohen respektivisht brënda muajit Mars 2020, sipas listës së mëposhtme.
4. Lutemi qytetarëve të zbatojnë rigorozisht datën dhe orën e takimit të caktuar nga Konsulli.
5. Në këtë kontekst, me dyfishimin e aplikimeve, njoftojmë dhe theksojmë fort se nuk do t’ju ofrohet asnjë shërbim qytetarëve që paraqiten jashtë datës dhe orës së përcaktuar.
6. Shpërndarja e Pasaportave dhe Kartave ID do të bëhet kryesisht gjatë ditëve të shtuna, nga ora 9.00 deri në orën 13.00, sipas njoftimit të Konsullatës.
Lista e afrimit të datave të takimeve:
Qytetarët që kanë takime gjatë muajit prill 2020 do të paraqiten në Konsullatë sipas listës së mëposhtme:
➢ Takimet e datës  1 prill 2020 do të bëhen më  3 mars 2020
➢ Takimet e datës  2 prill 2020 do të bëhen më  4 mars 2020
➢ Takimet e datës  3 prill 2020 do të bëhen më  5 mars 2020
➢ Takimet e datës  6 prill 2020 do të bëhen më  6 mars 2020
➢ Takimet e datës  7 prill 2020 do të bëhen më  9 mars 2020
➢ Takimet e datës  8 prill 2020 do të bëhen më 10 mars 2020
➢ Takimet e datës  9 prill 2020 do të bëhen më 11 mars 2020
➢ Takimet e datës 10 prill 2020 do të bëhen më 12 mars 2020
➢ Takimet e datës 13 prill 2020 do të bëhen më 13 mars 2020
➢ Takimet e datës 14 prill 2020 do të bëhen më 16 mars 2020
➢ Takimet e datës 15 prill 2020 do të bëhen më 17 mars 2020
➢ Takimet e datës 16 prill 2020 do të bëhen më 18 mars 2020
➢ Takimet e datës 21 prill 2020 do të bëhen më 19 mars 2020
➢ Takimet e datës 22 prill 2020 do të bëhen më 20 mars 2020
➢ Takimet e datës 23 prill 2020 do të bëhen më 23 mars 2020
➢ Takimet e datës 24 prill 2020 do të bëhen më 24 mars 2020
➢ Takimet e datës 27 prill 2020 do të bëhen më 26 mars 2020
➢ Takimet e datës 28 prill 2020 do të bëhen më 27 mars 2020

Duke ju falenderuar për mirëkuptimin
Konsulli i Përgjithshëm

Adresa

Tsimiski 43, TK 54623
Thesaloniki-Greece

Tel / Fax

Tel. 0030 2310257598
Fax.0030 2310 222571
Nr. emergjences : 00 30 6 983661224

E-MAIL

consulate.thesaloniki@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
8:30 - 16:30