Shërbime të Konsullatës

Në kuadrin e zbatimit të Platformës së Shërbimit Konsullor Onlinë, projekt i cili ka filluar më datë 16 janar 2017, të gjitha shërbimet konsullore do të ofrohen online përmes Platformës SHKO - Shërbimi Konsullor Onlinë. Kjo platformë ofron aplikime online për 36 shërbime. Sipas listës bashkëlidhur, 23 do të kryhen tërësisht onlinë, ndërsa për 13 shërbimet e tjera është e domosdoshme paraqitja fizike e qytetarit - aplikues për finalizimin e shërbimit. ShërbimetKonsullore Online ofrohen simë poshtë: 

Për një shërbim sa më cilësor dhe korrekt për dokumente biometrikë si dhe për çdo shërbim tjetër konsullor, lutemi na kontaktoni në adresën: consulate.thesaloniki@mfa.gov.al.

 

 

 

 

 

KU MUND TE APLIKOHET PER TE MARRE VIZE HYRJE PER NE SHQIPERI

http://www.punetejashtme.gov.al/files/userfiles/Ku_te_aplikojme_per_te_m...

SHTETASIT QE MUND TE HYJNE NE REPUBLIKEN E SHQIPERISE PA VIZA DHE DOKUMENTET ME TE CILET DUHET TE JENE TE PAJISUR

http://www.punetejashtme.gov.al/files/userfiles/Levizja_e_lire_ne_vendet...

LEVIZJA E LIRE BRENDA HAPESIRES SHENGEN http://www.punetejashtme.gov.al/files/userfiles/Levizja_e_lire_ne_vendet...

 

Shërbime të Konsullatës

Adresa

Tsimiski 43, TK 54623
Thesaloniki-Greece

Tel / Fax

Tel. 0030 2310257598
Fax.0030 2310 222571
Nr. emergjences : 00 30 6 983661224

E-MAIL

consulate.thesaloniki@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
8:30 - 16:30