Articles

Vizitë në fshatin Divinske në Zaporozhia – Ukrainë

Albanian

Me rastin e 160 vjetorit të themelimit të fshatit Divinske në Zaporozhia-Ukraine, nga familje shqiptare, më 20 qershor 2021, z. Fation Peni, Shef i Misionit Diplomatik shqiptar në Ukrainë, së bashku me Konsullin e nderit të Shqiperisë në Ukraine, z. Shahin Omarov, morën pjesë në ceremoninë e inaugurimit të një permendoreje dhe në festimet përkatëse.

Vizitë në fshatin Divinske në Zaporozhia – Ukrainë

Albanian

Me rastin e 160 vjetorit të themelimit të fshatit Divinske në Zaporozhia-Ukraine, nga familje shqiptare, më 20 qershor 2021, z. Fation Peni, Shef i Misionit Diplomatik shqiptar në Ukrainë, së bashku me Konsullin e nderit të Shqiperisë në Ukraine, z. Shahin Omarov, morën pjesë në ceremoninë e inaugurimit të një permendoreje dhe në festimet përkatëse.

Shqipëria mori pjesë në Panairin Ndërkomëtar të Turizmit, Kiev, 11 – 13 maj 2021.

Albanian

Më 11-13 Maj 2021 në IEC ( International Exhibition Center ) Kiev u zhvillua panairi ndëkombëtar IUTT ( International Ukrainian Turism and Travel ) ku mori pjesë edhe Shqiperia me një stendë të saj, me perfaqesues nga AKT ( Agjensia Kombetare e Turizmit ) dhe dy operatorë turistikë . Gjithashtu, në ambjentet e Panairit u dhanë intervista nga Shefi i Misionit Kiev, z. Fation Peni dhe Konsulli i nderit i Ukrianes ne Shqiperi, z. Bledi Bajraktari, për promovimin e turizmit ne Shqiperi dhe masat e marra nga autoritetet shqiptare për të lehtesuar sezonin turistik në Shqiperi.

Info

Albanian

Qeveria e re e Republikës së Shqipërisë: www.kryeministria.al

Albanian

Qeveria e re e Republikës Shqipërisë

Info

Albanian

Zbulo Shqipërinë

Albanian

Shqipëria ka shumë bukuri natyrore e kur ta vizitoni atë, do të thoni: pse kaq shumë për ta mësuar këtë fakt.

Info

Albanian

 

Investoni në Shqipëri

Albanian

Shqipëria destinacioni investimeve tuaja

Shqipëria është vend me një potencial të madh ekonomik, për shkak të vendndodhjes gjeografike, demografisë dhe  pasurive të saj natyrore.

Adresa

...
....
....

Tel / Fax

....
...
....
Fax. ....

E-MAIL

....

Orari zyrtar

....
...
....
....