Mbi aktivitetin e mbajtur prane Universitetit Aldo Moro

Diten e marte,nje nga shtepite botuese me te njohura ne Itali, Laterza ,ne bashkepunim me Fakultetin e Shkencave Politike te Universitetit te Barit promovuan kolanen  “Prima della fine”-Le relazioni italiano-albanesi nella fase conclusiva della Guerra fredda,me autor Paolo Rago. E organi

 

KONSULLI I PERGJITHSHEM TAKON PREFEKTEN E LECCE-S DHE KRYETARIN E BASHKISE SE KETIJ QYTETI.

Konsulli i Pergjithshem, prof. Arjan Vasjari u takua diten e marte me Prefekten e Lecce-s Maria Rosa Trio dhe Kryetarin e Bashkise se ketij qyteti Carlo Salvemini. Me te dy bashkebiseduesit u nenvizua natyra e vecante e marredhenieve vellazerore mes dy popujve tane e cila eshte ushqyer ne keto tridh

 

Takimi i Konsullit te Pergjithshem prof.Arjan Vasjari me Presidentin e Rajonit te Puglia-s, Michele Emiliano.

Diten e enjte,dt 21 korrik,Konsulli I Pergjithshem,prof.Arjan Vasjari u prit ne Pallatin e Presidences se Rajonit te Puglia-s,nga Presidenti i Rajonit te Puglia-s, Michele Emiliano. “Raportet me Shqiperine dhe shqiptaret pervecse te thella e te sinqerta, jane te nje natyre krejt autentike sepse nu

 

Takimi i Konsullit te Pergjithshem prof.Arjan Vasjari me Prefekten dhe Kryebashkiakun e Brindisi-t.

Konsulli I Pergjithshem prof.Arjan Vasjari u takua me Prefekten e Brindisit dr.Carollina Bellantoni si dhe me Kryetarin e Bashkise se ketij qyteti Riccardo Rossi. Bashkebiseduesit nenvizuan historine e shkelqyer te marredhenieve mes dy vendeve dhe perspektiven e tyre.Konsulli i Pergjithsh

 

Adresa

Via: Pasquale Villari, N.50,
70122 Bari, (BA)

Tel/ Fax

Nr. cel: 0039/0808976960

Nr. i emergjencës: 0039/ 3477824384

E-MAIL

consulate.bari@mfa.gov.al

Për komunikim me qytetarët: konsullore.bari@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
09:00 - 17:00