Aktivitete ne Bari ne perkujtim te 30 vjetorit te mberritjes se Anijes Vlora

Përkujtohet në Bari tridhjetë vjetori i anijes Vlora.

Një ditë plot evente për të kujtuar integrimin dhe afërsinë midis shqiptareve dhe italianeve tridhjetë vite më pas.

Adresa

Via: Pasquale Villari, N.50,
70122 Bari, (BA)

Tel/ Fax

Nr. cel: 0039/0808976960

Nr. i emergjencës: 0039/ 3477824384

E-MAIL

consulate.bari@mfa.gov.al

Për komunikim me qytetarët: konsullore.bari@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
09:00 - 17:00