Fillon ne Konsullaten ne Bari procesi i aplikimit per pasaporta dhe karta identiteti!

Te nderuar qytetare,

 

Ne daten 15 janar 2021, filloi ne Konsullaten e Pergjthshme ne Bari, shërbimi për pajisjen me pasaportë dhe kartë identiteti të qytetarëve shqiptarë rezidentë në Rajonet e Puglias, Molises, Basilikates, Kalabrise, Sicilise dhe Sardenjes.

Në ceremoninë e inaugurimit, ku qytetarët e parë morën sot shërbimin për pajisje me këto dokumente, morën pjesë Zëvendësministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Agron Tare dhe si dhe Drejtori i Kompanise ALEAT.

Ftojme të gjithë qytetarët që të aplikojnë në portalin E-Albania, duke ndjekur gjithë udhëzimet e nevojshme.

 

Adresa

Via: Pasquale Villari, N.50,
70122 Bari, (BA)

Tel/ Fax

Nr. cel: 0039/0808976960

Nr. i emergjencës: 0039/ 3477824384

E-MAIL

consulate.bari@mfa.gov.al

Për komunikim me qytetarët: konsullore.bari@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
09:00 - 17:00