Komiteti i përbashkët i monitorimit të ndihmës financiare Shqipëri-BE , 2018 i drejtuar nga Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Ditmir Bushati

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme Ditmir Bushati  drejtoi  Komitetin e përbashkët të monitorimit të ndihmës financiare Shqipëri-BE. Marrëveshja Financiare IPA 2016, i hapi rrugën zbatimit të reformave tërësore në fusha të rëndësishme si lufta kundër korrupsionit dhe konsolidimi i sistemit të drejtësisë në Shqipëri. Këto prioritete synojnë krijimin e institucioneve llogaridhënëse. Mirënjohje taksapaguesve evropiane për mbështetjen që na japin në procesin e vështirë të reformave shtetkonsoliduese.

Adresa

Via: Pasquale Villari, N.50,
70122 Bari, (BA)

Tel/ Fax

Nr. cel: 0039/0808976960

Nr. i emergjencës: 0039/ 3477824384

E-MAIL

consulate.bari@mfa.gov.al

Për komunikim me qytetarët: konsullore.bari@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
09:00 - 17:00