Mbremja Gala, Samiti i Diaspores

Mbrëmja Gala dhe ndarja e "Shqiponjave të Arta" të mirënjohjes për personalitete të spikatura dhe shoqata të diasporës shqiptare përmbylli Samitin e parë të Diasporës që u zhvillua në #Tiranë nën kujdesin e posaçëm të Kryeministrit Edi Rama.

Faleminderit për pjesëmarrjen të gjithë atyre që erdhen nga 40 shtete të botës dhe ndan ide e pikëpamje me ne se si mund të përmirësojmë ndërveprimin mes nesh.
Kontributi i shqiptarëve që jetojnë jashtë atdheut është i pazëvendësueshëm. Ne jemi të vendosur të hapim një kapitull të ri me shqiptarët që jetojnë jashtë atdheut, për t'i bërë pjesë të zhvillimeve transformuese në Shqipëri.

Adresa

Via: Pasquale Villari, N.50,
70122 Bari, (BA)

Tel/ Fax

Nr. cel: 0039/0808976960

Nr. i emergjencës: 0039/ 3477824384

E-MAIL

consulate.bari@mfa.gov.al

Për komunikim me qytetarët: konsullore.bari@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
09:00 - 17:00