Platforma SHKO, Shërbimi Konsullor Online në Universitetin ''Aldo Moro''

 Shërbimi Konsullor OnlineNë datat 6 dhe 7 mars Ambasadorja Anila Bitri dhe Konsulli i Përgjithshëm i Barit Adrian Haskaj zhvilluan takime me komunitetin shqiptar të Puglias, institucionet vendore dhe akademikë të Barit dhe Lecces.
Në këtë kuadër u promovua në Universitetin e Barit dhe në Lecce instrumenti më i ri i shtetit tonë në shërbim të qytetarëve shqiptarë kudo ku janë. Platforma #SHKO, Shërbimi Konsullor Online, u shpjegua për qyetetarët shqiptarë nga Konsulli i Përgjithshëm Adrian Haskaj dhe stafi i Konsullatës.

Adresa

Via: Pasquale Villari, N.50,
70122 Bari, (BA)

Tel/ Fax

Nr. cel: 0039/0808976960

Nr. i emergjencës: 0039/ 3477824384

E-MAIL

consulate.bari@mfa.gov.al

Për komunikim me qytetarët: konsullore.bari@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
09:00 - 17:00