Takim i Konsulles se Pergjithshme me Prefekten e Barit

Takim kortezie i Konsulles së Përgjithshme në Bari Gentiana Mburimi, me Prefekten e Barit, Dr. Antonia Bellomo.
Gjatë takimit u trajtuan çështje të ndryshme me interes të përbashkët, si dhe u evidentuan marrëdhëniet e shkëlqyera ndërmjet dy vendeve tona.
Nga të dyja palet u mor angazhimi për rritjen e bashkëpunimit në të mirë të komunitetit shqiptar që jeton në Bari.

Adresa

Via: Pasquale Villari, N.50,
70122 Bari, (BA)

Tel/ Fax

Nr. cel: 0039/0808976960

Nr. i emergjencës: 0039/ 3477824384

E-MAIL

consulate.bari@mfa.gov.al

Për komunikim me qytetarët: konsullore.bari@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
09:00 - 17:00