Takim i Konsullit te Pergjithshem, z. Ermal Dredha me Kuestorin e Barit, z.Antonio De Iesu

datë 29.10.2014, Konsulli i Përgjithshëm Bari, z. Ermal Dredha zhvilloi një takim me Drejtorin e Pergjithshëm te Policisë Shtetit për Barin, Kuestorin Antonio De Iesu.

 

Ky takim u kërkua nga ana e Konsullatës, me qëllim prezantimin e Konsullit Përgjithshëm, por edhe për biseduar për çështje ndryshme me rëndësi bashkëpunimit dypalësh dhe sigurisë.

 

Kuestori i Barit siguroi mbështetjen e tij dhe Policisë Shtetit për një bashkëpunim ngushtë dhe drejtpërdrejtë me Konsullatën shqiptare Bari.

 

qendër bisedës ishte çështja e grabitjeve Bari, për cilën Kuestori De Iesu informoi se autoritetet policore italiane janë luftë përditshme me këtë fenomen. Ai falenderoi Konsullin për iniciativën e ndërmarrë për sensibilizuar sa shumë qytetarët shqiptarë për qenë kujdesshëm ndaj vjedhjeve, si dhe garantoi angazhimin maksimal autoriteteve policise Barit.

 

Kuestori De Iesu informoi gjithashtu per bashkëpunimin me autoritetet shqiptare luftën kundër trafikut ndërkomëtar lëndëve narkotike dhe qënieve njerëzore. U informua nga ana e Konsullit Përgjithshëm lidhur me punën e shtetit shqiptar për asgjesimin e lëndëve narkotike dhe  përpjekjet për parandalimin e trafikimit tyre.

 

U la e hapur mundësia për një shkëmbim vizitash me homologët e tij shqiptarë, Tiranë apo Durrës, për bashkëpunuar ngushtë, sidomos kuadër luftës kundër trafiqeve

Adresa

Via: Pasquale Villari, N.50,
70122 Bari, (BA)

Tel/ Fax

Nr. cel: 0039/0808976960

Nr. i emergjencës: 0039/ 3477824384

E-MAIL

consulate.bari@mfa.gov.al

Për komunikim me qytetarët: konsullore.bari@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
09:00 - 17:00