Takim në Leçe me bashkatdhetarët ku u shpërndanë abetare së gjuhës shqipe

Më 29 tetor 2017 në  qytetin e Leçes u bë një takim me bashkëatdhetarët tanë  dhe u shpërndanë dhe tekste të gjuhës  shqipe për fëmijët që kanë lindur në Itali, për  mësimin e gjuhës   amtare.

Adresa

Via: Pasquale Villari, N.50,
70122 Bari, (BA)

Tel/ Fax

Nr. cel: 0039/0808976960

Nr. i emergjencës: 0039/ 3477824384

E-MAIL

consulate.bari@mfa.gov.al

Për komunikim me qytetarët: konsullore.bari@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
09:00 - 17:00