Takime te delegacionit shqiptar ne Regione Puglia

Takime të frytshme pune të zv.Ministrit të Infrastrukturës dhe Energjisë z.Etjen Xhafaj dhe Këshillltarit të Ministres për Europën dhe Punët e Jashtme z. Maklem Misha ne Presidencën e Regione Puglia me Keshilltarin për Çeshtjet e Zhvillimit Ekonomik të Rajonit të Puglia-s z.Alessandro Delli Noci, Drejtorin e Kabinetit të Presidentit të Rajonit z. Claudio Michele Stefanazzi si dhe Presidentin e Autoritetit Portual te Adriatikut Jugor, z. Ugo Patroni Griffi. Bashkëpunimi ekonomik dhe mundësitë e përbashkëta për t'u zhvilluar në të dy krahët e Adriatikut ishin temat kryesore te takimeve

Adresa

Via: Pasquale Villari, N.50,
70122 Bari, (BA)

Tel/ Fax

Nr. cel: 0039/0808976960

Nr. i emergjencës: 0039/ 3477824384

E-MAIL

consulate.bari@mfa.gov.al

Për komunikim me qytetarët: konsullore.bari@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
09:00 - 17:00