Kryetari i Bashkisë së Tiranës, z. Erion Veliaj, takohet me komunitetin shqiptaro-kanadez në Mississauga

 
 

Në përfundim të vizitës së tij në Kanada, Kryetari i Bashkisë së Tiranës, z. Erion Veliaj, zhvilloi një vizitë në Mississauga, ku u takua me komunitetin shqiptaro-kanadez.
Gjatë kësaj vizite, u reflektua vullneti i ndërsjellë për të intensifikuar lidhjet dhe bashkëpunimin ndërmjet Tiranës dhe Missassauga.
 

Adresa

Ambasada Shqiptare
130 Albert Street, suite
302 Ottawa, ON, KIP 5G4

Tel / Fax

Tel. +1 613 236 3053
Tel: +1 613 236 3053
Fax. +1 613 236 0804

Only Emergency Cases! Tel: 001 613 864 75 75

E-MAIL

embassy.ottawa@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00