Seul, Hasani me të rinjtë diplomatë: Bashkë mund të bëjmë më shumë për të ardhmen

Seul 24 korrik 2024 – Në ditën e fundit të vizitës në Republikën e Koresë, Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Igli Hasani, nënshkroi memorandumin e mirëkuptimit mes Akademisë Diplomatike të Shqipërisë dhe asaj të Koresë. I ftuar për të dhënë leksion në Akademinë Dip

 

Kore e Jugut, Ministri Hasani: Shqipëria paraqet një potencial të shkëlqyer për investitorët e huaj

23 Korrik, Republika e Koresë – Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Igli Hasani, zhvilloi një takim me Zëvendës Presidentin e Çështjeve Ndërkombëtare të Shoqatës Ndërkombëtare të Tregtisë së Koresë, Gi-Hyun Kim. Ministri Hasani theksoi se Shqipëria paraqet një potencial

 

Ministri Hasani vizitë zyrtare në Republikën e Koresë: Mundësi e shkëlqyer për thellimin e bashkëpunimit ekonomik

Në ditën e parë të vizitës së tij zyrtare në Republikën e Koresë, Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Igli Hasani, është pritur në një takim nga Ministri për Punët e Jashtme, Cho Tae-yul. Ministri Hasani dhe homologu Tae-yul shprehën angazhimin e përbashkët për intensifi

 

Aktivitet I përbashkët Shqipëri-Greqi ¨No borders¨

Bashkarisht me homologun grek, Konsullin e Përgjithshëm të Greqisë në Gjirokaster Dimitrios Sacharidis morëm pjesë në aktivitetin e përbashkët gastronomik të quajtur “Pa kufij”. Theksova se diplomacia po bëhet gjithnjë e më tepër multidimensionale dhe gastronomia është një fus

 

Adresa

Plateia “Arch.Spyridonas” ,13, Odos “Anastasiou Zini”,
12, T.K. 45444, Ioannina, Greece

Tel / Fax

Tel. +30 26510 21330 +30 26510 22636
Fax. +30 26510 37768
Nr. i emergjences: +306971533398

E-MAIL

consulate.ioanina@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00