Aktiviteti i organizuar nga Trupi Konsullor në Stamboll mbi çështjet aktuale në Turqi

Konsullja e Përgjithshme znj. Blerta Kadzadej mori pjesë në webinarin e organizuar nga ICC (Istanbul Consular Corps) me pjesëmarrjen e Zëvendësministrit të Energjisë dhe Burimeve Natyrore z. Alparslan Bayraktar.

Webinarin e hapi Konsullja e Përgjithshme e Kroacisë, znj. Ivana Zerec e cila është edhe presidente e ICC me një prezatim të shkurtër ku më pas i dha fjalën z. Bayraktar i cili bëri një pasqyrë mbi çështjet aktuale në Turqi.

Pas fjalës së z. Bayraktar, z. Nusret Cömert, Konsulli i Nderit i Trinidad dhe Tobago, njëkohësisht anëtar i Komitetit Ekzekutiv të ICC moderoi një sesion Q&A mes pjesëmarrësve dhe tij.

Adresa

Adnan Saygun Cd. Uydu
Sk. Gündeş Apt. No:4/14 Ulus
Istanbul

Tel / Fax

Tel: +90 212 244 32 56
Fax: +90 212 244 32 38
Raste emergjente nr.
Tel: +00905396566219

E-MAIL

consulate.istanbul@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Veprime Konsullore
10:00 - 12:30