Aktiviteti me temë: "Java e kulturës dhe lëvizjes"

Me ftesë të Kryetarit të Bashkisë Zeytinburnu në Stamboll z. Omer Arisoy, Konsujt e Përgjithshëm në Stamboll morën pjesë në aktivitetin e organizuar nga kjo Bashki me temë "Java e kulturës dhe lëvizjes"
Gjatë aktivitetit u promovua kultura, sitet historike të Bashkisë Zeytinburnu si dhe prezantimi i lëvizjeve me scooter nga qytetarët për një mjedis më të shëndetshëm.

Adresa

Adnan Saygun Cd. Uydu
Sk. Gündeş Apt. No:4/14 Ulus
Istanbul

Tel / Fax

Tel: +90 212 244 32 56
Fax: +90 212 244 32 38
Raste emergjente nr.
Tel: +00905396566219

E-MAIL

consulate.istanbul@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Veprime Konsullore
10:00 - 12:30