Mbi nismën e mbjelljes dhe dhurimit të fidanëve të ullirit nga Bashkia e Beyoğlu me rastin e Ditës së Pyllëzimit në Turqi

Kryetari i Bashkisë së Beyoğlu, z. Haydar Ali Yildiz, në datë 11 nëntor me rastin e Ditës të Pyllëzimit në Turqi, ka iniciuar nismën e mbjelljes së fidanëve të ullirit në kopshtin e ndërtesës së Bashkisë dhe hapësirave rreth saj.

Në këtë kuadër, Nënkryetari i Bashkisë, z. Mehmet Erdoğan dhe stafi i tij zhvilluan një vizitë në Konsullatën e RSH-së në Stamboll duke dhuruar fidanët e ullirit Konsulles së Përgjithshme, znj. Blerta Kadzadej, në emër të tij duke përcjellë mesazhin e paqes, shëndetit dhe mirësisë në të gjithë botën.

Adresa

Adnan Saygun Cd. Uydu
Sk. Gündeş Apt. No:4/14 Ulus
Istanbul

Tel / Fax

Tel: +90 212 244 32 56
Fax: +90 212 244 32 38
Raste emergjente nr.
Tel: +00905396566219

E-MAIL

consulate.istanbul@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Veprime Konsullore
10:00 - 12:30