Takimi i Ministrit të Punëve të Jashtme të Turqisë z.Mevlüt Çavuşoğlu me Konsujt e Përgjithshëm në Stamboll

Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Turqisë, z. Mevlüt Çavuşoğlu zhvilloi një takim shumë konstruktiv dhe të frutshëm me Konsujt e Përgjithshëm në Stamboll. Diskutimi u fokusua në prioritetet e politikës së jashtme turke, zhvillimet rajonale dhe globale si dhe sfidat gjatë periudhës së pandemisë.

Adresa

Adnan Saygun Cd. Uydu
Sk. Gündeş Apt. No:4/14 Ulus
Istanbul

Tel / Fax

Tel: +90 212 244 32 56
Fax: +90 212 244 32 38
Raste emergjente nr.
Tel: +00905396566219

E-MAIL

consulate.istanbul@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Veprime Konsullore
10:00 - 12:30