Takimi znj.Kadzadej me znj.Bozkurt Gevrek, në fokus: Marrëdhëniet shumë të mira mes vendeve dhe masat e marra gjatë pandemisë

Konsullja e Përgjithshme znj. Blerta Kadzadej zhvilloi një takim me Zëvendësprefekten e Stambollit, znj. Özlem Bozkurt Gevrek.

Në fokus të takimit ishin marrëdhëniet shumë të mira mes dy vendeve si dhe masat e marra nga pushteti lokal për lehtësimin e jetës së qytetarëve gjatë kohës së pandemisë në Stamboll.

Adresa

Adnan Saygun Cd. Uydu
Sk. Gündeş Apt. No:4/14 Ulus
Istanbul

Tel / Fax

Tel: +90 212 244 32 56
Fax: +90 212 244 32 38
Raste emergjente nr.
Tel: +00905396566219

E-MAIL

consulate.istanbul@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Veprime Konsullore
10:00 - 12:30