Vizita në Monumentin e Dëshmorëve së betejës së Gallipolit

Në kuadër të vizitës në qytetin e Çanakkalesë, Konsullja e Përgjithshme znj. Blerta Kadzadej, zhvilloi një vizitë në Monumentin Dëshmorëve së betejës të Gallipolit si dhe nderoi Memorialin e të rënëve martirë, disa prej tyre shqiptarë, në një nga betejat më të mëdha gjatë luftës së parë botërore!

Adresa

Adnan Saygun Cd. Uydu
Sk. Gündeş Apt. No:4/14 Ulus
Istanbul

Tel / Fax

Tel: +90 212 244 32 56
Fax: +90 212 244 32 38
Raste emergjente nr.
Tel: +00905396566219

E-MAIL

consulate.istanbul@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00
Veprime Konsullore
10:00 - 12:30