Me kerkese te Ambasadorit z.Teneqexhiu zhvilloi nje takim me deputetin z.Hirai i cili do te vizitoje Shqiperine gjate diteve ne vijim.

Me kerkese te Ambasadorit z.Teneqexhiu zhvilloi nje takim me deputetin z.Hirai i cili do te vizitoje Shqiperine gjate diteve ne vijim. Ambasadori u njoftua mbi axhenden e z.Hirai dhe beri rekomandimet e rastit, per te siguruar suksesin e plote te vizites se Parlamentarit.

Adresa

Ambasada e Republikës së Shqipërisë
4F Hokkoku Shimbun Bldg.
6-4-8 Tsukiji, Chuo-ku.
Tokyo 104-0045

Tel / Fax

Tel. 03-3543-6861
Fax: 03-3543-6862
Nr. i emergjences: 03-3543-6861

E-MAIL

embassy.tokyo@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë – E Enjte 9.00 – 17.00
E premte 9.00 – 15.00