Mësimi i gjuhës shqipe me tekst të unifikuar në të gjitha shkollat e Shqipërisë dhe Kosovës, falë Abetares së Përbashkët Unike

Abetarja e Përbashkët Unike, zotim i përbashkët i dy qeverive të Shqipërisë dhe Kosovës, është jetësuar tashmë në një tekst të shumëpritur për nxënësit shqiptarë të Shqipërisë, Kosovës e kudo ata ndodhen, i cili u përurua sot në një event të posaçëm në kryeqytet, në v

 

Kosova mikpret tryezën e përbashkët të dy qeverive në mbledhjen e tyre të radhës

Mbledhja e përbashkët e radhës mes dy qeverive Shqipëri-Kosovë, u zhvillua sot në Prishtinë, nën bashkëdrejtimin e Kryeministrit Edi Rama dhe Kryeministrit Albin Kurti, si dhe me pjesëmarrjen e ministrave, anëtarë të kabineteve respektive. Më herët, Kryeministri Edi Rama dhe delegaci

 

Kryetarja e Kuvendit, znj. Lindita Nikolla, zhvilloi një vizitë në Gjakovë.

Kryetarja e Kuvendit, znj. Lindita Nikolla, zhvilloi një vizitë në Gjakovë.  Kryetarja e Kuvendit, znj. Lindita Nikolla, më 11 mars zhvilloi një vizitë në Gjakovë. Gjatë kësaj vizite Kryetarja Nikolla shoqërohej nga Ambasadori i Shqipërisë në Kosovë, Qemal Minxhozi, dhe drejtue

 

Gjatë vizitës së punës në Prishtinë, anëtarët e Komisionit për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut, të kryesuar nga Kryetarja, znj. Klotilda Bushka, dhe Zëvendëskryetarja, znj. Dhurata Çupi, zhvilluan një takim në Fakultetin J

Gjatë vizitës së punës në Prishtinë, anëtarët e Komisionit për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut, të kryesuar nga Kryetarja, znj. Klotilda Bushka, dhe  Zëvendëskryetarja, znj. Dhurata Çupi, zhvilluan një takim në Fakultetin Juridik të Universit

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Qyteza Pejton, Rruga Mujo Ulqinaku
18 Prishtine

Tel / Fax

Tel. + 383 38 248208
Fax. + 383 38 248 209
Nr. i emergjences:+383 45 618 618

E-MAIL

embassy.pristina@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 16:30