#ColoursofAlbania

#ColoursofAlbania Prezanto me imagjinatë Shqipërinë! Një iniciativë për të prezantuar imazhin e Shqipërisë, duke përcjellë anë e mbanë botës ngjyrat e vërteta të shoqërisë, qyteteve dhe fshatrave mahnitëse, bregdeteve dhe peisazheve të paprekura, si dhe pazareve e kështjellave historike të Shqipërisë.
 #ColoursofAlbania do të zgjasë deri më 31 Korrik 2016. Tema ështe e lirë, ajo mund të jetë mbi bashkëjetesën fetare, shoqërinë shqiptare, artin, kulturën, etj. Çdo  javë do të publikohet tema në faqet e Instagram , Facebook ,Twitter dhe në faqet e website-ve të Telekom Albania dhe të Ministrisë së Punëve të Jashtme.
 #ColoursofAlbania është projekti i Ministrisë së Punëve të Jashtme të Shqipërisë i mbështetur nga Telekom Albania, ka si synim eksplorimin e temës “Shqipëria është e bukur” nëpërmjet grumbullimit  të fotove kreative nga përdoruesit e Instagramit
Web: http://www.coloursofalbania.com/ 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Qyteza Pejton, Rruga Mujo Ulqinaku
18 Prishtine

Tel / Fax

Tel. + 383 38 248208
Fax. + 383 38 248 209
Nr. i emergjences:+383 45 618 618

E-MAIL

embassy.pristina@mfa.gov.al