Kosovë, Kryeministri Rama takim me Kryeministrin e Kosovës Isa Mustafa

Kryeministri Edi Rama zhvilloi në Prishtinë një takim me Kryeministrin Isa Mustafa. Biseda u përqendrua në zhvillimet në Kosovë e rajon dhe avancimin e axhendës së bashkëpunimit mes dy vendeve në fokusin edhe të sfidave të përbashkëta.
Dy Kryeministrat vlerësuan nivelin e bashkëpunimit dhe theksuan nevojën e vazhdimit të adresimit të çdo çështjeje që rrit mundësitë e bashkëpunimit dhe arritjen e të gjitha objektivave të përcaktuara mes dy qeverive.  
Kryeministri Rama dhe homologu Mustafa shkëmbyen gjithashtu pikëpamjet mbi zhvillimet rajonale.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Qyteza Pejton, Rruga Mujo Ulqinaku
18 Prishtine

Tel / Fax

Tel. + 383 38 248208
Fax. + 383 38 248 209
Nr. i emergjences:+383 45 618 618

E-MAIL

embassy.pristina@mfa.gov.al