Ndihmo në lehtësimin e pasojave nga tërmeti!

Kontribute vullnetare, Emergjenca
Shqipëria Solidare
Dhuro online përmes e-albania dhe ndihmo në lehtësimin e pasojave nga tërmeti!
Ju mund të dhuroni duke përdorur një kartë krediti ose debiti të çdo banke drejt llogarisë së Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë.
Kontributi i dhënë nga ana juaj do të përdoret nga Emergjencat Civile në ndihmë të të dëmtuarve nga tërmeti. Për çdo pyetje apo paqartësi lidhur me dhurimin përmes https://e-albania.al/dhuro mund të kontaktoni në adresën helpdesk@e-albania.al Ky video tutorial ju tregon hap pas hapi se si të dhuroni online përmes https://e-albania.al/dhuro

Adresa

Ambasada Shqiptare
Qyteza Pejton, Rruga Mujo Ulqinaku
18 Prishtine

Tel / Fax

Tel. + 383 38 248208
Fax. + 383 38 248 209
Nr. i emergjences:+383 45 618 618

E-MAIL

embassy.pristina@mfa.gov.al