PASAPORTA DHE KARTA ID GATI PËR TËRHEQJE

NJOFTIM:   Njoftohen të gjithë qytetarët që kanë aplikuar për pasaporta biometrike dhe karta identiteti elektronike deri në datën 28 PRILL 2023 se këto dokumente kanë mbërritur.   Dokumentet biometrike që janë gati do t’ju dërgohen me postë të gjithë qytetarëve që bëjnë

 

MBYLLJE E ZYRAVE KONSULLORE

KONSULLATA E PËRGJITHSHME SHQIPTARE NË MILANO, DITËN E MARTË DT. 25 PRILL 2023 DO TË QËNDROJË E MBYLLUR ME RASTIN E DITËS SË ÇLIRIMIT NË ITALI.  FALEMINDERIT. 

 

MBYLLJE E ZYRAVE KONSULLORE

KONSULLATA E PËRGJITHSHME SHQIPTARE NË MILANO, DITËN E PREMTE DT. 21 PRILL 2023 DO TË QËNDROJË E MBYLLUR ME RASTIN E FESTËS SE BAJRAMIT.  STAFI KONSULLOR URON TE GJITHË BESIMTARËVE GËZUAR FESTËN!

 

KALENDARI I FESTAVE ZYRTARE

   Data              ___ |           Festa                                        Janar        

 

Adresa

Via San Martino 10 - 20122
Milano, Italy

Tel / Fax

Tel.+ 39 02 8051265
Urgenza 14:00-20:00
Tel.+393806411884

E-MAIL

consulate.milan@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 14:00