6 SHTA 2016 -- Lëshohet aplikacioni E-Konsullata

Në kuadër të shërbimeve konsullore, lehtësimit të tyre, si dhe diplomacisë dixhitale, Ministria e Punëve të Jashtme ka bërë të mundur projektimin dhe lëshimin e një aplikacioni mbi shërbimet konsullore të titulluar : "E-Konsullata".

Aplikacioni është krijuar me qëllim pajisjen e qytetarëve, me sa më shumë informacion dhe mbështetje në shërbimet konsullore që Ministria e Punëve të Jashtme ofron. Ky aplikacion mund te shkarkohet falas nga çdo smartphone, si në App Store ashtu edhe në Google Play.

Në rast paqartësish, mos hezitoni të kontaktoni Përfaqësinë e RSH-së,në Milano.

 

Ju falenderojmë për bashkëpunimin.

Adresa

Via San Martino 10 - 20122
Milano, Italy

Tel / Fax

Tel.+ 39 02 8051265
Urgenza 14:00-20:00
Tel.+393806411884

E-MAIL

consulate.milan@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 14:00