KALENDARI I FESTAVE ZYRTARE

   Data              ___ |           Festa                                       

Janar            1 - 2             Festat e Vitit të Ri

Mars             14                Dita e Verës

Mars             22                Dita e Nevruzit

Prill              09                 Pashkët Katolike

Prill              17                 Pashkët  Ortodokse

Prill              21                 Dita e Bajramit të Madh

Prill              25                 Dita e Çlirimit (të Italisë)

Maj              01                  Dita Ndërkombëtare e Punonjësve

Qershor      02                  Festa e Republikës Italiane      

Qershor      28                  Dita e Kurban Bajramit

Shtator       05                  Dita e Shenjtërimit të Shenjt Terezës

Nëntor         1                  Të gjithë Shenjtorët

Nëntor        28                 Dita Flamurit dhe e Pavarësisë

Nëntor        29                Dita e Çlirimit

Dhjetor       08                Dita Kombëtare e Rinisë

Dhjetor       25                Krishtlindje

 

Në rastet kur festa apo festat zyrtare bie/bien në ditën apo ditët e pushimit javor (e shtunë dhe/ose e diel), atëherë pushimi shtyhet në ditën apo ditët pasardhëse të punës (e hënë dhe e martë).

Shënim: Data e festave të Kurban Bajramit dhe Bajramit të Madh mund të ndryshojë sipas kalendarit hënor. Në rast se do të ketë ndryshime, do të viheni në dijeni me një njoftim të dytë.

Adresa

Via San Martino 10 - 20122
Milano, Italy

Tel / Fax

Tel.+ 39 02 8051265
Urgenza 14:00-20:00
Tel.+393806411884

E-MAIL

consulate.milan@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 14:00