KONTAKTE

Konsullata e Përgjithshme e Republikës Shqipërisë Milano

Adresa: Via San Martino 10 – 20122 Milano

Telefone: 02/8051265 

Celular për emergjenca+393806411884

Celular:

Orari: Nga e Hëna në të Premte nga ora 09.00-14.00 përjashtuar ditët e pushimit.

E-mail:   consulate.milan@mfa.gov.al

Faqja e internetit:    http://www.ambasadat.gov.al/milan-consulate

 
Si të mbërrini në Konsullatë
 
Me mjete të transportit publik:
 
M3 Linja metro e verdhë: Ndalesa - Crocetta. Pastaj me këmbë për rreth 800m.
 
Tram 15: merret në Via Dogana (Piazza Duomo), zbritet tek ndalesa e 3-të në Corso Italia / Via Lusardi.
 
Tram 9: merret në Stazione Centrale në Milano, zbritet tek ndalesa Porta Lodovica. Pastaj rreth 200 metra
me këmbë.
 
Me makinë:
 
Konsullata ndodhet vetëm për pak metra brenda perimetrit të Zonës C të Milanos, që është me pagesë.
Gjithsesi shumë afër, rruga paralele me vendndodhjen e zyrave Konsullore, Viale Beatrice d’Este, që është
jashtë Zonës C, mund të gjendet parking dhe të mbërrini në këmbë vetëm në pak minuta.

Adresa

Via San Martino 10 - 20122
Milano, Italy

Tel / Fax

Tel.+ 39 02 8051265
Urgenza 14:00-20:00
Tel.+393806411884

E-MAIL

consulate.milan@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 14:00