KOORDINATAT BANKARE

Per aplikimet per pasaporte

 

IBAN : IT 11 X 02008 01775 000102592229 intestato al Consolato Generale della Repubblica d'Albania a Milano.

Unicredit Banca C/Corrente 000102592229

Leternjoftimi kushton 12 Euro

Pasaporta Biometrike kushton 130 Euro

Pagesa duhet bere ne llogarine bankare dedikuar sherbimit te pasaportave, prane Bankes UNICREDIT dhe me ricevuten e pageses paraqiteni prane Konsullates.

Prane Konsullates eshte e mundur te paguhet dhe me bankomat apo me karte krediti.

 

Per sherbimet Konsullore dhe te gjithe veprimet e tjera

 

Pagesa duhet derdhur ne llogarine Bankare:

Unicredit Banca, Conto corrente nr. 41345313, Codice filiale.3280

IBAN: IT 63 I 02008 01660 000041345313 intestato al Consolato Generale della Repubblica d'Albania a Milano.

 

 

 

 

Adresa

Via San Martino 10 - 20122
Milano, Italy

Tel / Fax

Tel.+ 39 02 8051265
Urgenza 14:00-20:00
Tel.+393806411884

E-MAIL

consulate.milan@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 14:00