SHERBIMI POSTAR

Duke filluar nga data 1 Maj 2017 çdo sherbim konsullor do te ofrohet vetem pasi te jete aplikuar online ne platformen dixhitale SHKO (Sherbimi Konsullor Online):

http://www.punetejashtme.gov.al/al/sherbime/sherbimet-konsullore-online

Per sherbimet konsullore te cilat merren me ane te postes, duhet te veprohet sipas udhezimeve te Konsullit i cili do te marri ne ngarkim kerkesen. Konsulli komunikon me qytetarin nepermjet adreses se postes elektronike e-mail, prandaj duhet te siguroheni ta vendosni korrekt kete adrese.

Dokumentacioni duhet te dergohet me rakomanadate ne adresen tone  Via San Martino nr.10 – 20122 – Milano. 

Ne zarf duhet te perfshihet:

- dokumentazioni perkates sipas procedures qe ju nevojitet
- vertetimi origjinal i pageses se derdhur ne banke ose ne poste
- nje tjeter zarf, mbi te cilin te keni shkruar adresen ku duhet te kthehen dokumentat, dhe pullat e nevojshme per kthimin e zarfit.
- nje numer kontakti per komunikime te metejshme

Shenim: Nese deshironi qe dokumentat t’ju kthehen me poste rakomandate, duhet t’i shtoni dokumentave ne zarf edhe rakomandaten e plotesuar me adresen e te interesuarit dhe me pullat postale me vlere prej 5€ deri ne 8€ sipas peshes se zarfit.

Pagesa duhet derdhur ne llogarine Bankare

Unicredit Banca
Conto corrente nr. .41345313
Codice filiale.3280
Codice IBAN: IT 63 I 02008 01660 000041345313 intestato al Consolato Generale della Repubblica d'Albania a Milano.
 

Adresa

Via San Martino 10 - 20122
Milano, Italy

Tel / Fax

Tel.+ 39 02 8051265
Urgenza 14:00-20:00
Tel.+393806411884

E-MAIL

consulate.milan@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 14:00